Guàrdia Urbana i Mossos detenen a un matrimoni de Reus que venia droga en un pis i els decomissa 850 grams de cocaïna

Agents de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana van detenir el passat 23 de maig, a Reus, un home i una dona, ambdós de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, per vendre droga en un pis de l’avinguda President Macià. En l’entrada i perquisició del domicili es van comissar un 850 grams de cocaïna de gran puresa valorada en uns 200.000 euros, una balança de precisió, una defensa elèctrica, un esprai de defensa, un matxet i 10.820 euros en efectiu distribuïts en diferents habitacions de l’immoble.

Les detencions són el resultat d’una investigació que va iniciar-se a principis del mes d’abril arran d’una informació que van rebre els mossos en la que es sospitava que en un pis de l’avinguda President Macià de Reus hi havia gran moviment de compradors de substàncies estupefaents.

A continuació, un equip conjunt d’agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana van iniciar un seguit de vigilàncies al domicili investigat que va permetre determinar el modus operandi dels traficants i confirmar la gran afluència de persones que s’adreçaven a comprar la droga.

Concretament, el matrimoni utilitzava el seu pis particular com a punt de venda i contactava amb altres distribuïdors de la demarcació via telefònica o per una aplicació de missatgeria mòbil que els permetia efectuar les transaccions amb total discreció i concretar dia i hora per efectuar l’operació.

Els detinguts passaran avui a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Port de Tarragona