Alerta per Ebola a Palma després de trobar al vestíbul d’un edifici un pot etiquetat amb el nom del virus

Archivo

Una veïna d’un edifici del carrer Arxiduc Lluís Salvador, a Palma, va trobar al vestíbul un pot clínic amb sang i l’etiqueta «Filoviriade ebola virus ARN» a última hora de la tarda d’ahir. Alertades les autoritats, es va procedir a activar l’alerta per ebola a la ciutat. La Policia Nacional i tècnics del 112 Balears es van desplaçar al lloc per recollir el recipient, que van traslladar a l’hospital de Son Espases. Les presumptes mostres de ebola van ser remeses a l’hospital Carlos III de Madrid per a la seva anàlisi. Els tècnics vestien vestits de protecció, tal com exigeix el protocol sanitari i es va impedir l’accés a l’edifici als veïns durant hores, mentre es comprovava que el lloc era segur.

A Madrid es determinarà si el recipient conté, o no, el virus escrit a l’etiqueta.

Port de Tarragona