Retiren del mercat un model d’assecador de cabell que arribava a llançar foc en escalfar-se

Després de les proves realitzades en el Centre d’Investigació i Control de la Qualitat, la Direcció General de Consum de Múrcia ha retirat del mercat un assecador de cabell de la marca Aura fabricat a la Xina que arribava a fer foc a l’sobreescalfar, ha prohibit la seva venda i alertat la xarxa nacional perquè es retiri d’on pugui ser comercialitzat.

L’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició han detectat la perillositat d’aquest electrodomèstic després de comprovar que l’aparell en qüestió pot arribar a llançar foc i que no complia amb els requisits de seguretat establerts. La inspecció murciana va comprovar a més defectes en l’etiquetatge, que no tenia advertències sobre possibles riscos i no prohibia el seu ús a menors de 8 anys ni a prop de banyeres, dutxes, lavabos o altres dipòsits o zones amb aigua.

Port de Tarragona