Els Mossos d’Esquadra demanen ajuda a la ciutadania per trobar els pares del nadó que va aparèixer mort a una deixalleria

Instalacions d'Ecoparc 2 on van trobar el cadàver del nadó. / GM

Els Mossos d’Esquadra de Granollers sol·liciten col·laboració ciutadana per tal de localitzar els progenitors del nadó que va aparèixer mort a la deixalleria Ecoparc 2 de Montcada i Reixac. Els agents van localitzar el cos sense vida del nadó pels volts de les 04.00 hores del dia 21 de maig, dins la màquina classificadora de deixalles. El nounat era de sexe masculí, encara tenia el cordó umbilical adherit i havia nascut a terme.

De les primeres investigacions es desprèn que podria haver estat abandonat en algun contenidor de les poblacions de Barcelona, Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de Mogoda o Tiana. Els investigadors no descarten que, malgrat que el nadó fos abandonat en alguna d’aquestes poblacions, pugui provenir d’algun altre indret de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. És per aquest motiu que qualsevol informació que permeti localitzar els progenitors del nadó pot ser important. Poden posar-se en contacte amb l’equip investigador al telèfon 933002296 extensió 42333.

Port de Tarragona