Un presumpte terrorista mata a trets dos policies i l’ocupant d’un cotxe abans de ser abatut, a la ciutat belga de Lieja

Un presumpte terrorista ha estat abatut per dos agents després de matar a trets dos policies i l’ocupant d’un cotxe a la localitat belga de Lieja, segons informen mitjans locals, que afegeixen que la Fiscalia d’aquest país investiga com un atac terrorista. El succés ha tingut lloc a dos quarts d’onze del matí d’avui en una cafeteria del bulevard de Avroy, on els dos agents assassinats van intentar identificar-lo. El va fugir en direcció a un institut pròxim al cafè, on va prendre com a ostatge a l’encarregada de la neteja, que ha resultat il·lesa.

Segons algunes fonts locals, altres dos policies van resultar ferits abans que pogués ser abatut el presumpte terrorista, que hauria cridat «Al·là és gran» mentre disparava. «RTL» va informar que l’individu va sortir ahir de la presó, on complia condemna, encara que no estava considerat un individu potencialment perillós en termes de recerca terrorista.

Port de Tarragona