Els Mossos detenen un conductor que envestia i trencava les barreres dels peatges de les autopistes

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns, un home, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Celoni (Vallès Oriental), com a presumpte autor d’un delicte de danys i un delicte d’estafa. La detenció és el resultat d’una investigació oberta a principis de maig després que diverses empreses concessionàries dels peatges de l’AP-7, C-33 i C-16 van denunciar un vehicle que envestia i es saltava les barreres dels peatges de manera reiterada.

Concretament, durant el mes de maig l’autor va envestir en tres ocasions la barrera del peatge de la carretera C-16, situat al municipi de Castellbell i el Vilar. A més, entre el 25 de maig de 2017 i el 22 de maig d’enguany, el mateix vehicle va passar 26 vegades sense abonar el pagament de diferents peatges de l’AP-7 i la C-33.

Durant la fase d’investigació els mossos van esbrinar que en totes les ocasions el vehicle infractor era una furgoneta conduïda pel mateix home. Finalment, la investigació va concloure el passat dilluns després de localitzar i detenir a Manresa el presumpte autor dels fets.

Aquestes conductes incíviques han comportat 180530 NdP045 – RPC danys a les barreres que ascendeixen a uns 1.100 euros i l’impagament de la tarifa dels peatges és d’uns 400 euros. Els detingut, amb antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan se’l requereixi.

Port de Tarragona