Un incendi en un habitatge provoca expectació al carrer Major de Tarragona

Foto: Teresa Carro Glez.

Expectació al centre de Tarragona per un incendi que ha afectat un tercer pis del carrer Major de Tarragona aquest migdia. En el succés no ha calgut lamentar danys personals. Quatre unitats de Bombers de la Generalitat han atès l’emergència, al costat de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. El foc podria haver-se iniciat al sofà de l’habitatge i podria haver afectat el menjador de l’habitatge. L’intens fum i les flames, que podien ser visibles clarament des del carrer, han despertat l’alarma entre els veïns de la zona i els vianants.

El carrer s’ha tallat a l’altura del carrer Cavallers i els establiments propers a l’edifici on es va produir l’incendi, que ha estat controlat en una mitja hora. Després de l’extinció, es comprovarà que l’estructura de l’edifici.

Port de Tarragona