Un individu que amenaçava amb un ganivet a la catedral de Berlín, ferit després de ser abatut per la Policia

La Policia de Berlín ha disparat contra un individu que pel que sembla es va atrinxerar amb un ganivet a l’interior de la catedral de la ciutat. L’agressor i un agent de la Policia van resultar ferits de gravetat, informen mitjans locals. El succés s’ha produït cap a les quatre de la tarda quan es va avisar els cossos de seguretat que un home, de 53 anys, es comportava de forma agressiva amenaçant amb un ganivet. La catedral va ser evacuada en un moment en què es trobaven al seu interior un centenar de visitants, que van ser posats fora de perill.

Un cop desallotjada l’església, l’agressor es va encarar als policies i es va iniciar una disputa. Pel que sembla, els agents van intentar calmar-lo, però al no aconseguir-ho, un dels policies va apuntar a les cames de l’individu, però també va resultar ferit un altre agent en una circumstància que s’està investigant encara. Tots dos van ser traslladats a un hospital. Alguns testimonis presencials van haver de ser tractats psicològicament. La catedral va ser acordonada i fins i tot precintada per evitar l’accés al lloc on han ocorregut els fets.

Tenint en compte les estricta normativa sobre l’ús d’armes per part de les forces de seguretat, portar a terme un tret implica que el risc era evident.

La Policia es mostra cauta a l’hora de relacionar el cas amb el terrorisme, ja que, de moment, no ha descobert cap vinculació amb l’islamisme, informen mitjans berlinesos.

Port de Tarragona