Mor un treballador d’explotacions forestals en caure-li a sobre un arbre quan talava a una pista de Fornells de la Selva

Els Mossos d’Esquadra de Salt, a Girona, han rebut l’avís que un treballador d’una empresa d’explotacions forestals havia resultat molt malferit mentre talava arbres, informa la policia catalana. Quan els mossos han arribat al lloc, una pista forestal situada entre les poblacions de Fornells de la Selva i d’Aiguaviva, han pogut constatar la mort d’un treballador. Els fets han passat a las cinc de la tarda quan l’home ha talat un arbre, aquest ha caigut al terra, ha impactat amb un altre arbre que estava tallat, ha rebotat i l’ha colpejat fortament provocant-li la mort. La víctima és un home de 55 anys, veí de Medinyà, al Gironès.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat dues patrulles de Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques i una dotació dels Bombers de la Generalitat. Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Port de Tarragona