Detenen una dona a Vila-seca presumptament relacionada amb l’homicidi del polígon l’Alba

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal han detingut avui a les 14.48 h una dona de 57 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Vila-seca, relacionada presumptament amb la mort d’una altra dona la nit del passat dissabte al polígon l’Alba, al terme de Reus, però tocant a la població de Vila-seca.

El 2 de juny, cap a les 23.21 h, es va localitzar una dona morta amb signes de violència a l’interior d’un vehicle estacionat al Polígon l’Alba de Reus. Arran d’aquests fets la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona va obrir una investigació que ha permès realitzar avui aquest arrest. La investigació continua oberta i el Jutjat d’Instrucció 4 en funcions de guàrdia de Reus ha decretat el secret de les actuacions.

Troben una veïna del Morell morta a l’interior d’un vehicle en un polígon industrial de Vila-seca

Port de Tarragona