Quatre morts en dos accidents de trànsit ocorreguts a Sallent i Capellades, amb camions implicats

Fotografia de @Josep_Sallent / Regió 7.

Quatre víctimes mortals és el resultat de dos accidents de trànsit ocorreguts en els termes municipals de Capellades i Sallent. El primer dels successos s’ha produït minuts abans de les dues de la tarda a la carretera C-15, a Capellades, quan han xocat un camió i un turisme per causes que es desconeixen, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Com a conseqüència del xoc ha perdut la vida el conductor del cotxe, I.M., de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Sant Sadurní d’Anoia. El mateix succés ha mort J.M.P.V., un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Igualada. En el mateix vehicle viatjava un passatger que ha resultat ferit de gravetat i ha estat traslladat en helilcóptero a l’hospital de Bellvitge. El conductor del camió ha estat atesa de ferides lleus.

Sis patrulles de Mossos d’Esquadra van atendre l’emergència, al costat de dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració. Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també ha acudit per traslladar un dels ferits.

La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa fins que s’ha reobert al trànsit en sentit Vilafranca, tot i que s’ha mantingut tallada en sentit Igualada. S’ha habilitat un desviament per l’interior de Capellades, encara que no s’ha pogut evitar que es produïssin cues de fins a tres quilòmetres. El trànsit ha quedat normalitzat a les 17:42 hores, segons informa el SCT.

Dues persones han mort en un altre accident ocorregut al quilòmetre 146 de l’Eix Transversal (C-25) a l’altura del terme municipal de Sallent, a la comarca del Bages. Segons informa el SCT, la col·lisió s’ha produït entre un camió i una furgoneta, on viatjaven les dues víctimes. Dues persones més han patit ferides menys greus i han estat traslladats a l’hospital de Manresa. El succés ha obligat a tancar la via en direcció a Lleida fins a les vuit del vespre, fins a aquesta hora s’han realitzat desviaments senyalitzats.

Port de Tarragona