Els Mossos detenen al conductor francès que va provocar un accident amb dos morts quan conduïa drogat a Sallent

Fotografia de @Josep_Sallent / Regió 7.

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit han detingut aquesta tarda un home, de 23 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a França, com a presumpte autor de dos delictes d’homicidi per imprudència greu, ja que va donar positiu per consum de drogues. Els fets van succeir ahir, al voltant de les 18.40 hores quan per causes que encara s’investiguen, hi va haver una col·lisió entre un camió i un turisme al quilòmetre 146 de la carretera C-25, dins el terme municipal de Sallent (Bages).

Com a conseqüència de la topada van morir dos ocupants del turisme, el passatger davanter i la passatgera posterior, tots dos de nacionalitat francesa. A més, també van resultar ferits menys greus els conductors dels dos vehicles implicats. El conductor del turisme va donar positiu per consum de drogues a la prova indiciaria que se li va realitzar. Tot i que encara continua ingressat a l’hospital de Manresa, aquesta tarda ha estat detingut i en les properes hores se li prendrà declaració per la seva presumpta implicació en les dues morts per imprudència.

Quatre morts en dos accidents de trànsit ocorreguts a Sallent i Capellades, amb camions implicats

Port de Tarragona