Dos ferits a trets en una casa de Riudarenes assaltada per un grup de delinqüents

Dues persones han patit ferides aquesta passada nit com a conseqüència dels trets que han realitzat una banda de delinqüents que han entrat a la casa on viuen, a Riudarenes, a la comarca de la Selva, a Girona. Tres individus van irrompre minuts abans de les onze de la nit ahir al domicili de la família i han colpejat i disparat al propietari. Posteriorment, han realitzat més trets, un d’ells ha impactat en un altre membre de la família. Després de l’assalt, els delinqüents van fugir en dos potents turismes que els Mossos intenten localitzar per identificar els autors. En la inspecció tècnica ocular del domicili, la policia ha trobat casquets que indiquen que es van realitzar una quinzena de trets.

Port de Tarragona