La Policia Nacional deté un home a Reus per presumptes amenaces de mort a Carrizosa després de llevar els llaços grocs del Parlament

Arfchivo CNP

La Policia Nacional ha detingut a Reus un home, de 48 anys d’edat, que a les xarxes socials havia proferit fins a un total de 9 missatges amb amenaces de mort, insults i justificació de qualsevol tipus de lluita com a vàlida, tots ells dirigits al diputat al Parlament de Catalunya Carles Carrizosa, segons informa el cos policial.

Segons les mateixes fonts, els missatges s’havien realitzat entre les 14 hores del dia 25 de maig de 2018 i les 10:52 hores del dia següent, des del perfil personal del detingut. En dies posteriors es va realitzar la denúncia per part del diputat amenaçat, iniciant-se les investigacions policials, que van aconseguir localitzar, identificar i detenir el presumpte autor de les amenaces, el passat dia 1 del mes actual. Al detingut, que ha quedat en llibertat amb càrrecs i advertit de l’obligació de comparèixer davant el jutjat quan sigui requerit, se l’acusa policialment de la presumpta comissió d’amenaces de mort, de delicte d’odi i contra els drets fonamentals. Les investigacions han estat realitzades per la Brigada Provincial d’Informació de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.

Port de Tarragona