Mossos, Policia Nacional i Policia Local de Salou detenen sis persones en un operatiu contra el tràfic de drogues

Fotografia facilitada per Mossos d'Esquadra. / Arxiu

Mossos, Policia Nacional i Policia Local de Salou han participat en un operatiu conjunt contra el tràfic de drogues que s’ha saldat amb sis detinguts. Els arrestats són homes d’entre 23 i 44 anys, cinc de nacionalitat senegalesa i un de nacionalitat guineana i veïns de Lloret de Mar, Salou, Vila-seca i Reus , com a presumptes autors de delictes contra la salut pública per tràfic de drogues.

Aquestes detencions s’emmarquen dins d’un dispositiu policial que es va muntar amb els diferents cossos policials que continua en la línia de treball permanent per millorar la seguretat a la zona d’oci i més transitada del municipi.

Ahir a les 18.00 hores es va iniciar un dispositiu policial per la zona d’oci en què es van identificar diverses persones que es dedicaven a la transacció de substàncies estupefaents. En l’operatiu van participar agents de Seguretat Ciutadana uniformats i de paisà, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, agents de la Policia Local, amb la novetat de la Unitat Canina, juntament amb Policia Nacional.

Durant el dispositiu, que va finalitzar vora les 21.40 hores, els agents van detenir tres homes per tràfic de drogues. Un d’ells també va ser arrestat per la Policia Nacional per irregularitats en la Llei d’estrangeria. Així mateix, es van identificar 16 persones i es van comissar un total de 19 bosses de marihuana i una d’haixix.

Posteriorment, durant la nit i gràcies a les gestions realitzades durant el dispositiu policial, es van poder fer tres detencions més pel mateix motiu, per delictes contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els detinguts, que acumulen un total de 41 antecedents policials, la majoria per salut pública, passaran en les hores vinents a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Port de Tarragona