Un nen de quatre anys hospitalitzat greu després de caure d’una alçada de dos pisos en un centre comercial de Reus

FOTO: IVAN COMPTE

Un nen de quatre anys ha estat ingressat a l’hospital Sant Joan de Reus en estat greu després de caure d’una altura de dos pisos a la Fira Centre Comercial de Reus. El succés s’ha produït a les quatre de la tarda quan, de manera accidental, el petit s’ha precipitat a les plantes inferiors des de la zona propera a les escales mecàniques. Pel que sembla, el nen jugava a prop de la seva família quan ha caigut des de la planta primera a l’subterrània. Tot i la grevedad de la caiguda, que probablement ha causat alguna fractura, no es tem per la vida del petit.

Després de la trucada d’emergència, al lloc van acudir dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de Mossos d’Esquadra, a més dels vigilants de seguretat del centre.

Port de Tarragona