Dos ocupants d’un cotxe moren a l’Ampolla en un xoc frontal amb dues furgonetes implicades

Actuació dels Bombers de la Generalitat en un accident a Far d'Empordà el passat dijous. /Bombers

Dos ocupants d’un cotxe, de nacionalitat romanesa, han mort aquesta matinada com a conseqüència d’una col·lisió frontal del vehicle en què viatjaven contra dues furgonetes, a la carretera N-340, al terme de l’Ampolla, informa el Servei Català de Trànsit. El succés s’ha registrat pocs minuts abans de les sis de la matinada al quilòmetre 1.101,2, quan, per causes desconegudes s’ha produït el xoc. A més, quatre persones han resultat ferides menys greus. Dues d’elles han estat traslladades a l’hospital d’Amposta i les altres dues, a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració de les víctimes, i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la N-340 s’ha tallat a l’Ampolla en tots dos sentits i s’han fet desviaments per l’AP-7. Cap a les 08:55 h aproximadament, s’ha pogut obrir un carril en cada sentit de la marxa però s’ha mantingut un carril tallat en direcció Tarragona per tasques de retirada dels vehicles accidentats. La circulació s’ha normalitzat en el tram de la col·lisió cap a les 11:44 h.

Port de Tarragona