Un pilot de 14 anys, que ha patit un accident a Montmeló, es debat entre la vida i la mort

Motorpassiónmoto

Un jove pilot de Moto3, A.P., de 14 anys, es debat entre la vida i la mort després de tenir un accident aquesta tarda al circuit de Montmeló. El ferit participava en el FIM CEV Repsol Internacional Championship quan, pocs minuts abans de les quatre de la tarda, s’ha produït un accident en el qual el jove pilot ha quedat estès a la meitat dels implicats i una motocicleta li ha atropellat.

En un primer moment va ser atès pels serveis mèdics del Circuit Barcelona-Catalunya. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) -donada la seva gravetat- ha considerat apropiat que se li traslladés d’urgència a l’hospital Sant Pau de Barcelona, on va quedar ingressat a la Unitat de Vigilància Intensiva.

El seu estat és crític, encara que algunes fonts parlen ja de mort cerebral.

Port de Tarragona