Un home mor com a conseqüència d’un tret rebut quan obria la porta del seu domicili a Santa Coloma

Carrer Pirineus de Santa Coloma de Gramenet, on s'ha produït l'homicidi.

Un home ha mort aquesta tarda com a conseqüència d’un tret rebut a la porta de casa seva, a Santa Coloma de Gramenet, en uns fets que Mossos d’Esquadra investiguen. La policia catalana no descarta cap hipòtesi i de moment ofereix molt poca informació sobre el succés. El fet ha ocorregut cap a les 18.00 h. al carrer Pirineus d’aquesta localitat. Els sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) no han pogut salvar la vida de la víctima, que encara es trobava en estat crític quan han arribat al domicili.

Quan els Mossos d’Esquadra han arribat al lloc on hi era la víctima, han constatat que es tractava d’un home de 32 anys i nacionalitat dominicana ferit per arma de foc. Els efectius del SEM els han confirmat que la persona havia mort.

 

Port de Tarragona