Una dona mor i una desena de veïns resulten intoxicats en l’incendi d’un habitatge a Nou Barris, a Barcelona

Foto: Albert Montellà.

Una dona ha mort en l’incendi del seu habitatge del carrer de la Jota, al districte de Nou Barris de Barcelona. El succés s’ha registrat aquest matí a la segona planta de l’edifici del número 81 d’aquest carrer de Vilapicina. Nou dotacions de Bombers de Barcelona han rescatat set persones en diferents pisos. Una desena han patit intoxicació per inhalació de fums.

S’ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre les famílies afectades i assistir als familiars de la dona morta. Els veïns afectats per l’incendi són en total 32. Es dóna la circumstància que el succés es produeix en uns dies en què els Bombers de Barcelona realitzen protestes per la falta de mitjans, encara que en un tuit escriuen: «esperem que la manca de personal dels @BCN_Bombers no afectes a la ràpida gestió de l’sinistre «. Els veïns afectats per l’incendi són en total 32.

Port de Tarragona