Els Mossos d’Esquadra denuncien a un conductor de matèries perilloses per donar positiu en un control de drogues per cocaïna

Mossos de Trànsit de Tarragona han denunciat el conductor d’un camió que transportava matèries perilloses al seu pas per Torredembarra, per donar positiu per cocaïna en un control de drogues. Els agents, que estaven realitzant un control de transport a l’autopista AP-7, han aturat el vehicle i li han realitzat al conductor la prova per consum de substàncies estupefaents. Els mossos han immobilitzat el vehicle en una zona segura després de conèixer el resultat del test.

Aquesta denúncia s’emmarca en un control de trànsit realitzat aquest matí a les vies ràpides que passen pel Camp de Tarragona on també han participat inspectors de transports. En aquest sentit, durant el temps que ha durat el dispositiu s’han controlat 32 vehicles i s’han interposat 18 denúncies per transports, una denúncia per transport de viatgers VTC, dues denúncies per transport de mercaderies perilloses (ADR) i quatre denúncies del Servei Català del Trànsit.

 

 

Port de Tarragona