Detenen una dona a Reus per robar 46 reixes del clavegueram

El carrer Biscaia del barri Fortuny de Reus, és un dels llocs on es van sostreure les tapes de clavegueram.

Efectius de la Guàrdia Urbana de Reus, amb una actuació conjunta amb Mossos,  van detenir el passat dilluns 11 de juny una dona de 44 anys, veïna de Reus, com a presumpta autora de furtar 46 reixes d’embornals de ferro instal·lades al clavegueram públic de Reus. El passat 23 de maig diversos ciutadans van alertar la Guàrdia Urbana que hi havia dues dones per la zona del carrer València i Biscaia que estaven furtant diferents reixes de clavegueram.

Immediatament, una patrulla de la Guàrdia Urbana, juntament amb operaris de l’Ajuntament, es van desplaçar al lloc del robatori on van identificar dues dones que duien un carretó de la compra a l’interior del qual portaven amagades sis reixes de clavegueram. Acte seguit, els agents van denunciar-les per un delicte de furt i van entregar als operaris les tapes per tal que les retornessin al seu lloc d’origen, concretament, al sistema de clavegueram del carrer Biscaia i València.

Arran d’aquests fets i d’altres furts similars comesos per la zona dels xalets Quintana, carrer Muralla, Horts de Miró i Barri Fortuny, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació en la que van comprovar que la detinguda havia fet diverses transaccions de ferralla en una deixalleria de Reus. Per tot això, els investigadors van detenir-la dilluns al carrer Mas d’en Pellicer de Reus acusada de sostreure 46 reixes d’embornal de Reus. La detinguda, amb una divuitena d’antecedents policials, va queda en llibertat després de declarar en seu policial amb l’obligatorietat de comparèixer en seu judicial quan sigui requerida.

Port de Tarragona