L’Audiència Provincial de Lleida arxiva la causa contra els vuit mestres de la Seu acusats de delicte d’odi

Col·legi Mossèn Albert Vives, on treballen els professors que han estat acusats.

L’Audiència Provincial de Lleida ha arxivat el cas penal contra vuit professors de la Seu d’Urgell als quals se’ls acusava d’un delicte d’incitació a l’odi, per com es va tractar la informació sobre l’1 d’Octubre a les seves classes. El tribunal ha dictat una interlocutòria en la qual afirma que els fets pels quals van ser investigats no s’ajusten al delicte que se’ls imputava. Aquesta és la segona decisió judicial en el mateix sentit, ja que el jutjat d’instrucció ja va acordar el sobreseïment de la causa contra sis dels vuit professors, però quedaven dos dels acusats, dels col·legis Mossèn Albert Vives, que ara veuen el cas tancat.

LLEGEIX L’AUTO JUDICIAL AQUI–> AP LLEIDA. auto arxiu docents La Seu d’Urgell

Port de Tarragona