FLASH: Un home es llança al buit des d’un desè pis a Cornellà quan la comitiva judicial era a la seva porta per desnonar-lo

El suceso ha ocurrido en un edificio de la calle Camelias de Cornellà de Llobregat. /GM

Un home de 45 anys s’ha llançat al buit des d’una desena planta d’un edifici del carrer de les Camèlies, a Cornellà de Llobregat, al moment en què la comitiva judicial es disposava a desnonar-, per no pagar el lloguer, ha informat el TSJC. El propietari actual de l’immoble és un banc, que va demandar la víctima al novembre de 2017, després de no haver satisfet 7 mensualitats i no constava de moment cap pagament posterior a aquesta data.

El passat mes de gener es va notificar la interposició de la demanda i, segons fonts judicials, no va comparèixer ni va sol·licitar advocat d’ofici. El 13 de març de 2018 l’comissió judicial ja va ser al seu domicili per a realitzar el desnonament. Aquesta acció va quedar suspesa i se li va notificar una nova data per a l’expulsió del pis, que havia de ser el 22 de març.

Els serveis socials de Cornellà de Llobregat va informar de la situació social del demandat, i es va decidir suspendre de nou el desnonament, i es fixa per al dia d’avui, 14 de juny, quan ha passat el suïcidi.

Port de Tarragona