L’ex-dona del presumpte assassí de Vilanova declara que la seva filla va demanar que l’anés a buscar pel comportament estrany del seu pare

L’ex-dona del presumpte assassí de la petita Laia, a Vilanova i la Geltrú, va declarar que la filla de tots dos va demanar que la recollís de casa del pare perquè li veia un comportament estrany. Les contínues entrades i sortides de la casa va ser el que va alertar la filla que alguna cosa anormal passava. La declaració de la dona amb la qual va mantenir relació sentimental continua afirmant que havia estat víctima de violència i amenaces de mort quan eren parella.

Avui van declarar 14 persones relacionades d’una o altra manera amb el cas. La majoria d’ells han declarat que no van observar que el presumpte assassí tingués aspecte d’haver consumit drogues o alcohol, cosa que ell va alegrar després de la seva detenció. A més, els que van assistir al descobriment del cadàver i la seva retenció fins a l’arribada de la policia, afirmen que la seva actitud era passiva i desinteressada.

Port de Tarragona