Per primera vegada a França, una dona comet un atac terrorista, a l’apunyalar dues persones en un supermercat

La detenida hirió a las dos personas en este supermercado de Le Seyne. / GM

Una dona ha estat detinguda a la població francesa de La Seyne-sur-Mer aquest matí després d’apunyalar dues persones en un supermercat. Es tracta presumptament d’un atac amb ideologia terrorista a jutjar pels crits de la dona: «Alah Akbar!», Segons ha informat el fiscal de la República Francesa a Toulon. Pel que sembla la dona, la primera que es coneix que hagi participat en un atac d’aquest tipus a França, Va utilitzar una mena de cuter per dur a terme l’atac. Tot i que s’ha reconegut un desordre psiquiàtric a la detinguda, també s’ha al·legat que no es descarta que també s’hagi radicalitzat en la ideologia terrorista. La Policia realitza un registre al seu domicili per conèixer o descartar els vincles amb Daesh. No es tem per la vida dels dos ferits, que haurien patit talls i incisions amb la fulla.

Port de Tarragona