Detenen el president d’Audi, Rupert Stadler, per l’escàndol del Dieselgate

La fiscalia alemanya ha ordenat la detenció del president d’Audi, Rupert Stadler, com a presumpte autor de frau i publicitat falsa relacionades amb l’escàndol del Dieselgate, que va descobrir que s’anunciaven dades de consum i emissions que no es corresponien amb la realitat, ja que es comercialitzaven amb programari il·legal. La Policia va registrar el seu domicili i va afirmar que s’estan investigant a altres vint persones, entre els quals es trobaria una altra persona de la junta directiva de la marca.

La Fiscalia de Braunschweig va imposar la setmana passada una multa de 1.000 milions d’euros per la manipulació de les emissions de gasos en motors dièsel de Volkswagen, que l’ha acceptat i que no recorrerà.

Port de Tarragona