FLASH: Dos morts i quatre ferits en un tiroteig contra un grup de persones que celebraven la victòria de Suècia al Mundial de Futbol

Dos persones han mort, de 18 i 29 anys, i altres quatre han resultat ferides a les 20:20 h. d’aquesta tarda en un tiroteig ocorregut a l’exterior d’un cibercafè, al centre de la localitat sueca de Malmö, i tres d’elles es troben en estat crític. Segons informa la Policia sueca, un individu ha disparat com a mínim en 15 ocasions contra un grup de persones que celebraven la victòria de la selecció sueca al Mundial de Rússia. El succés ha passat al mig del carrer, al barri de Drottninggatan. Les ambulàncies i els sanitaris han arribat a la zona i han traslladat als cinc ferits a centres hospitalaris.

La policia ha acordonat la zona i investiga l’origen de l’atac, ja que hi ha informacions confuses de moment.

ACTUALITZACIÓ: La Policia de Malmö informa de que el nombre total de víctimes és de sis, dos d’ells han mort a l’hospital.

Port de Tarragona