FLASH: Urdangarin ingressa a la presó de Brieva, a Àvila

Iñaki Urdangarin ha ingressat aquest matí a la presó avilesa de Brieva després d’arribar ahir a la nit a Barajas procedent de la seva ciutat de residència a Suïssa. Brieva és una presó coneguda per ser el lloc on també va ingressar Luis Roldán pocs anys després de ser construïda, el 1989. El condemnat per malversació, prevaricació, frau a l’Administració, dos delictes fiscals i tràfic d’influències, ha de complir cinc anys i deu mesos de presó. L’elecció de presó, un dret que tenen tots els condemnats que es troben en llibertat, pot ser modificat si les condicions de seguretat no ho permeten.

Passarà la seva primera nit al mòdul d’ingressos i passarà pels tràmits habituals, com són els exàmens mèdics i psicològics.

Port de Tarragona