Tres «aluniceros» detinguts a Amposta per saquejar establiments d’electrodomèstics

Fotografia facilitada per la Policia Local d'Amposta on es pot veure l'estat de la persiana després de l'encastament d'aquesta matinada.

Mossos d’Esquadra i Policia Local d’Amposta es van coordinar per aturar aquesta matinada a tres components d’una organització criminal que es dedicava a saquejar botigues d’electrodomèstics de la zona pel procediment del «alunicero», consistent en xocar contra l’aparador de l’establiment amb un vehicle. Els robatoris s’havien comès a Tortosa i Vinaròs.

A dos quarts de quatre de la matinada, els agents de la Policia Local patrullava per Amposta quan ha sentit l’alarma del comerç «Electro HiperEuropa» i han acudit per comprovar si s’havia disparat accidentalment o s’estava cometent un fet delictiu. En arribar, van observar un vehicle en marxa davant la porta de l’establiment que els delinqüents havien encastat, diversos sacs plens d’articles i van observar a dos encaputxats a l’interior de la botiga.

Es va demanar ajuda als Mossos d’Esquadra i, en arribar, van accedir a l’interior, detenint els dos individus. Un tercer delinqüent havia pogut fugir, però també va ser arrestat per una patrulla. Es dóna la circumstància que els tres homes havien estat identificats setmanes enrere per la Policia Local.

Port de Tarragona