Un tren atropella un jove espanyol en una estació de Londres al costat de dos amics grafiters

El jove espanyol Alberto Fresneda Carrasco va morir la matinada de dilluns, 18 de juny, en ser atropellat per un tren a Londres al costat d’altres dos amics, que també van perdre la vida, informa la BBC. El succés va tenir lloc a les cinc de la matinada a l’estació de Loughborough Junction, al sud-est de la capital britànica. Els tres joves es trobaven a l’estació pintant grafits quan un comboi, que encara no ha estat identificat. A dos quarts de vuit es va rebre una trucada d’un conductor de tren que avisava de la presència a la via dels tres cossos.

Es dóna la circumstància que el jove, de 19 anys, és el fill del corresponsal d’El Mundo a Londres, Carlos Fresneda, segons publica aquest rotatiu. Els grafiters londinenc han mostrat el seu condol per la mort dels tres joves.

Port de Tarragona