Un policia greument ferit després de saltar per una finestra durant una explosió en un edifici a Utrech

Imatge presa per un testimoni

Dues persones han resultat ferides, una d’elles un agent de la Policia d’Utrech, després registrar-se una explosió a l’edifici on es trobava. En aquests moments hi ha força confusió a la zona, que concentra vehicles de bombers, ambulàncies i patrulles policials. La Policia de la ciutat holandesa no ha facilitat encara informació sobre l’origen de l’explosió i si la presència dels agents al lloc es corresponia amb un registre. Es dóna la circumstància que a Holanda es va detenir diumenge dos homes com a sospitosos de preparar un atemptat terrorista. Després de l’arrest es va realitzar un registre en el es van decomissar telèfons mòbils i pendrives. La fiscalia tenia constància d’una «amenaça seriosa» provinent d’una organització terrorista.

AMPLIACIÓ: Alguns testimonis afirmen a Twitter que es tractava d’una discussió matrimonial i que l’home va matar la dona, d’avançada edat. Per aquest motiu, es trobava l’agent a l’interior de l’edifici. El marit hauria calat foc al pis, moments després es va produir l’explosió.

Port de Tarragona