El Ministeri d’Indústria informa que les motocicletes de la Guàrdia Civil de Trànsit incompleixen la legislació

El problema de homologación proviene del soporte del extintor.

El Ministeri d’Indústria ha informat que no és possible l’homologació del sistema d’ancoratge dels extintors que les motocicletes que utilitza Trànsit de la Guàrdia Civil, que hauria de ser instal·lat per la marca a la fàbrica prèviament a la seva matriculació. La resposta del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat es produeix com a contestació d’una denúncia presentada per l’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC), que va iniciar les gestions arran de la inquietud d’un soci de Canàries a qui va estranyar que aquest dispositiu comptés amb els requisits legals requerits.

Des AUGC s’ha presentat una altra denúncia davant la Inspecció de Personal i Serveis de Secretaria d’Estat de Seguretat, perquè s’adoptin les mesures oportunes, entre elles, la parada de totes les motos de l’Agrupació de Trànsit «per garantir el compliment del Reglament general de vehicles i, amb ell, la seguretat de tots els agents motoristes de la Guàrdia Civil i de la resta d’usuaris de les carreteres espanyoles «.

Port de Tarragona