Quinze dotacions de Bombers lluiten per extingir un incendi a una indústria de l’Ametlla de Mar

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un foc que s’ha iniciat a les sis de la tarda a una nau industrial, a prop de la N-340, a l’alçada del punt quilomètric 1113, al Polígon Industrial de l’Ametlla de Mar, informa el cos d’extinció d’incendis. A l’arribada dels efectius, l’incendi estava totalment desenvolupat i ha fet col·lapsar part de l’estructura. Segons les primeres informacions, es tracta d’una empresa especialitzada en la pesca i la comercialització de la tonyina, amb una superfície edificada d’uns 4.500 m2. El foc afectaria un 60% de la instal·lació.

Els treballadors han sortit tots fora de la nau pel seu propi peu i no hi ha constància que cap persona hagi resultat ferida. Fins al lloc s’han desplaçat 15 dotacions dels Bombers: 7 camions d’aigua, 6 vehicles lleugers de coordinació i comandament, l’autoescala i el Punt de Trànsit. També hi ha a lloc 3 grues municipals per retirar els vehicles que estan estacionats a la zona. Segons informen els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat 4 patrulles, 5 treballadors han estat desallotjats, com a mesura preventiva, d’una empresa nàutica propera a la nau afectada. A lloc també efectius sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

Port de Tarragona