Detingut un jove que va robar 25 ordinadors portàtils en un institut de Sant Celoni

Aquests eren els ordinadors que va lliurar el detingut. / Mossos

Els Mossos d’Esquadra de Granollers van detenir un jove de 18 anys d’edat i veí de Sant Celoni com a autor del robatori de 25 ordinadors portàtils d’un institut de la localitat de Sant Celoni. El robatori es va produir la matinada del dia 12 de juny i els ordinadors estan valorats en prop de 9.500 euros. També s’investiga un menor de 17 anys veí de Sant Celoni per un delicte de receptació (comprar/vendre a baix preu objectes sabent que són robats).

Els mossos van rebre informació d’un veí de la població a qui el presumpte autor li havia confessat la participació en el robatori i li havia ofert dos ordinadors portàtils robats, amb l’escut de la Generalitat. A partir d’aquesta informació els agents van iniciar una investigació sobre aquest jove que va ser enxampat prop de casa en possessió de dos dels ordinadors robats. El detingut va quedar en llibertat un cop va declarar a dependències policials i va lliurar els setze portàtils més que havia amagat en un garatge aliè a la seva propietat.

La investigació, que continua oberta, ha permès identificar tres persones relacionades amb els fets i no es descarten futures detencions. Es demana la col·laboració ciutadana per tal de localitzar la resta d’ordinadors sostrets. Aquests presenten el logotip de la Generalitat i dades del departament d’Ensenyament gravats amb làser.

Port de Tarragona