Els Bombers atenen 16 serveis entre les vuit i les deu de la nit a les comarques de Tarragona, i 109 a tota Catalunya

Els Bombers han atès a les comarques de Tarragona 16 serveis (109 en tota Catalunya) serveis entre les 20.00h i les 22.00h d’aquesta revetlla de Sant Joan, informa el cos d’extinció de la Generalitat. La majoria d’actuacions són per incendis de vegetació, tant urbana com agrícola i forestal, això com també per apagar petits incendis en el mobiliari urbà, com contenidors. La comarca amb més incidència a la demarcació ha estat el Baix Camp i el Montsià, amb quatre serveis a cadascuna de les comarques. A nivell de tot Catalunya, el Baix Llobregat amb 23 serveis, 17 dels quals per incendis de vegetació. La segueixen les comarques del Vallès Occidental i el Vallès Oriental amb 9 i 7 actuacions respectivament. Cal remarcar que a hores d’ara no hi ha cap incident important.

Port de Tarragona