Els Bombers controlen de matinada l’incendi de la nau de Ballfegó a l’Ametlla de Mar en presència del conseller d’Interior

Imatge facilitada per Bombers de la Generalitat presa aquest matí.

Aquesta matinada, poc després de les 01.30 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi, que es va declarar ahir a la tarda, a la indústria de pesca i comercialització de tonyines Ballfegó situada a la plaça Polígon Industrial de l’Ametlla de Mar. El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha desplaçat, aquesta matinada, al lloc de l’incendi per interessar-se de situació i fer costat als operatius en les tasques d’extinció.

Durant tota la nit, els efectius dels Bombers, han estat remullant les instal·lacions, i, a hores d’ara, amb 9 dotacions (hi van arribar a treballar 25 unitats), continuen treballant per acabar d’extingir els punts calents. Els treballs es concentren en remullar una petita part de la nau principal, de 4.500m2, on hi havia la part de producció, i en assegurar que no pugui revifar cap punt.

A més, aquest matí, personal del grup de recolzament d’estructures i col·lapses dels Bombers han revisat l’estructura de la nau principal, la qual ha col·lapsat i ha quedat totalment afectada. Les oficines, situades en un annex i la nau frigorífica, associada a la part posterior de la principal, zones on els Bombers van poder evitar-ne la propagació de l’incendi, no han patit danys estructurals.

Al lloc, també treballen dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local per realitzar tasques d’investigació i de control d’accessos.

 

Port de Tarragona