Intensa recerca a Osca per trobar el conductor d’un vehicle que ha caigut al riu Ésera, a Graus

Imatge del vehicle encastat a unes roques del riu. / Foto: Heraldo de Aragón

Efectius de Bombers i Guàrdia Civil han iniciat un operatiu de recerca per localitzar el conductor d’un vehicle que ha caigut al riu Ésera, al terme d’Osca de Graus. El succés s’ha produït al costat d’un camí que recorre una de les ribes de la llera, proper al poble. El turisme ha quedat incrustat en unes roques i, segons informa Heraldo de Aragón, alguns testimonis han vist com el cos del jove sortia acomiadat. Alguns veïns, entre els quals es trobava algun guàrdia civil de paisà, han accedit al cotxe, però no hi havia ningú al seu interior. En la recerca hi participa també un helicòpter de l’Institut Armat procedent de Benasc.

Port de Tarragona