Ingressa a presó un veí de Vic que assaltava amb una arma blanca a la gent pel carrer i que va ferir de gravetat a un home

Els Mossos van detenir el dia 18 de juny un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vic, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació. El primer robatori es va produir el passat 3 de juny, pels volts de les 6 del matí, al carrer Bisbe Morgades. Un individu va abordar violentament per l’esquena un noi que passejava pel carrer. El va amenaçar amb una arma blanca i li va sostreure el telèfon mòbil i la cartera.

El segon robatori va ser el 15 de juny a les 4 de la matinada, a la Rambla del Passeig. L’agressor va assaltar una parella per l’esquena per intentar prendre’ls un telèfon mòbil. Una de les víctimes va patir ferides de gravetat a la cara produïdes per l’arma blanca que esgrimia el lladre i va haver de ser intervinguda a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

El tercer robatori es va perpetrar el 17 de juny, pels volts de les 8 del matí, al passeig Pep Ventura. Una noia passejava per la zona quan va ser assaltada per un individu que li volia sostreure el telèfon. Tres nois que van veure els fets van ajudar la noia i van poder evitar el robatori.

Arran dels fets els mossos van iniciar una investigació que va concloure amb la identificació i detenció del presumpte autor, el passat 18 de juny.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar el dia 20 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona