Un camioner mor en un xoc frontal a la N-340, a Alcanar

Fotografía gentileza de @PEREPIOL

El conductor d’un camió, de nacionalitat bielorussa, va morir la nit d’ahir com a conseqüència d’un xoc frontal ocorregut a Alcanar. La col·lisió es va produir contra un altre vehicle de transport a la carretera N-340, a l’altura del quilòmetre 1.059, segons informa el Servei Català de Trànsit. El conductor de l’altre camió afectat va patir ferides menys greus i va ser traslladat per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Verge de la Cinta, a Tortosa.

Set patrulles de Mossos, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM van actuar en l’emergència. Com a conseqüència de l’accident, la carretera va quedar tallada en els dos sentits durant sis hores i quaranta minuts, quedant oberta a les 4.40 h. Mentrestant, el trànsit es va desviar per les vies TP-3318 i TV-3316.

Port de Tarragona