Detenen el presumpte autor de la mort d’un home a un carrer de Cambrils el passat dimecres

Arxiu / Archivo

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) han detingut aquesta tarda a Cambrils un home, de 56 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi, com a presumpte autor de la mort d’un home a la via pública a la mateixa localitat el passat dimecres 20 de juny, informa la Policia catalana. L’individu, amb amplis antecedents penals, ha aconseguit burlar la persecució policial durant cinc dies.

El passat dimecres cap a les 18.00 hores es va rebre l’avís que s’havia produït una baralla a la via pública i que una persona havia resultat ferida de gravetat al carrer Juan Sebastián el Cano. En arribar al lloc dels fets els Mossos van trobar un home ferit per arma blanca, malgrat els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no li van poder salvar la vida.

La Divisió d’Investigació Criminal del Camp de Tarragona va obrir una investigació per tal d’esclarir els fets que ha culminat amb la detenció del presumpte autor. El detingut passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.

Port de Tarragona