Deixen en llibertat provisional als sis detinguts per la presumpta violació en grup a una dona a Molins, que van ficar dins un maleter

El fet va aixecar protestes a la ciutat de Molins.

La titular del jutjat número 1 de Sant Boi ha decretat la llibertat provisional per als sis presumptes autors d’una agressió sexual ocorreguda el passat 19 de maig a Molins de Rei, informa el TSJC. Els detinguts, entre dijous i divendres passat, han estat posats a disposició judicial. La jutge complau així la petició de la Fiscalia, que sol·licitava llibertat provisional, retirada de passaport, compareixences periòdiques per a cinc dels investigats, ordre d’allunyament de la víctima i prohibició de comunicació amb ella per qualsevol mitjà, i dipòsit dels terminals telefònics per comprovar si hi ha elements de valor per a la investigació.

Els fets es van produir de matinada a la discoteca Be Disc, quan sis individus van abordar a la dona, la van introduir en un maleter i la van violar en grup, ha informat la SER. La van deixar abandonada en un estacionament proper a l’estació de Sant Boi, ciutat on s’instrueix el cas.

Port de Tarragona