FLASH: Dotze ferits en una explosió en un hospital de Texas que ha acabat col·lapsant parcialment i hi ha atrapats

Foto: Chelmevisión

Dotze persones han resultat ferides, entre pacients i treballadors de l’hospital de Gatesville, a l’estat nord-americà de Texas, un d’ells troba en estat crític després d’una explosió registrada aquesta tarda. El succés va ocórrer en el lloc on es realitzava una ampliació de les instal·lacions del Coryell Memorial Healthcare System a dos quarts de la nit (hora espanyola). L’hospital ha estat evacuat com a precaució i part de l’edificació s’ha ensorrat com a conseqüència de la deflagració. De moment no s’ha informat de les causes de l’explosió i del nombre de víctimes exacte, tot i que ja ha avançat que no s’ha produït cap mort.

AMPLIAREM

Port de Tarragona