La víctima de Molins de Rei: «Em van ficar al maleter i després em van tirar del cotxe en marxa»

«Vaig perdre al meu grup d’amics i em van ficar al maleter d’un cotxe i m’han tirat d’un cotxe en marxa», això va ser el primer que va dir la víctima d’una presumpta violació en grup ocorreguda a Molins de Rei al responsable d’una estació on la van deixar els agressors (s’ometen detalls per mantenir el seu anonimat). En l’auto de la jutgessa de Sant Boi encarregada del cas es pot llegir que la jove assegura que cinc homes la van penetrar en les proximitats d’una discoteca de Molins. El relat de la dona, que ha declarat en diverses ocasions per donar més detalls del cas, és dantesc. L’informe del metge forense revela fins a set tipus de lesions, que donen veracitat als fets que relata la víctima.

La jove va afirmar en una declaració complementària de la primera que va marxar de la discoteca amb uns nois amb els que va anar a comprar cocaïna per «continuar la festa». En tornar a la discoteca va baixar d’aquest cotxe per marxes cap a casa. Va ser llavors quan dos nois van baixar d’un altre cotxe i la van introduir al maleter. En aquest altre vehicle hi viatjaven cinc joves. Després d’un quart d’hora de viatge tancada al maleter, la van treure en un descampat i la van agredir sexualment mentre la mantenien immòbil dels braços.

Malgrat que en un primer moment va al·legar que li havien robat el mòbil, posteriorment va declarar que el va trobar a l’interior de la discoteca. La noia va ser ficada al cotxe i el conductor va començar a cridar que li portaria problemes, que era necessari fer-la baixar del cotxe. La noia va ser abandonada en un lloc que desconeixia i va caminar fins a l’estació.

Els presumptes agressors afirmen que va ser consentit

Els detinguts, per la seva banda, al·leguen en la seva defensa que les relacions que havien mantingut amb la jove havien estat consentides. I que l’ambient era amistós i divertit. Tant és així que en la seva declaració s’afirma que la noia va començar a besar-i a ensenyar-los els pits. Segons ells, la denunciant era la que prenia la iniciativa i que en cap moment va manifestar repulsa, por o negativa a continuar amb les pràctiques sexuals.

 

Deixen en llibertat provisional als sis detinguts per la presumpta violació en grup a una dona a Molins, que van ficar dins un maleter

Port de Tarragona