Detenen a Salou un atleta de la delegació de Turquia dels Jocs Mediterranis després d’una denúncia per abusos sexuals

Los hechos denunciados habrían ocurrido en la playa de Salou.

Un atleta turc dels Jocs Mediterranis de Tarragona ha estat detingut per la Policia Local de Salou després que una jove britànica l’acusés d’haver intentat abusar sexualment d’ella a la platja. L’esportista, de 26 anys, hauria comès els presumptes abusos a les cinc de la matinada. La dona va demanar ajuda al carrer Colom de la capital de la Costa Daurada i la policia va acudir al lloc. Un cop a comissaria la víctima i el presumpte agressor, ella ha decidit denunciar-lo. L’atleta ha manifestat que s’havien conegut en una discoteca i que les relacions de les que parlava es van dur a terme de forma voluntària.

La jove va ser portada a un centre sanitari, on se li va realitzar una exploració metge forense per determinar si van existir lesions que acreditin els abusos denunciats.

ACTUALITZACIÓ:

El jutjat d’instrucció número 5 de Tarragona en funcions de guàrdia ha rebut avui com a detingut a un home, un atleta, per suposada agressió sexual a una dona. Aquesta ha retirat la denúncia, Fiscalia no ha demanat cap mesura i el cas s’envia al jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona, competent per data dels fets.

 

Port de Tarragona