Els Mossos troben dos cadàvers en un garatge ocupat a Riells i Viabrea

Els cossos sense vida de dos homes han estat trobats en un garatge ocupat de Riells i Viabrea pels Mossos d’Esquadra després d’haver rebut un avís. Sobre les onze de la nit del dimarts un veí alertava a la policia que li estranyava no haver-los vist feia dies i també alertant de la forta olor que sortia del lloc. Els cadàvers es trobaven en un avançat estat de descomposició i no presentaven signes de violència. Aparentment, les morts podrien estar relacionades amb la mala combustió d’un generador trobat al garatge que utilitzaven com a habitatge.

La matrícula d’una furgoneta estacionada a les proximitats es pot preveure que la identificació forense portarà amb tota probabilitat a coincidir amb el propietari del vehicle i un altre company «ocupa».

Port de Tarragona