El guàrdia civil de «La Manada» va a una oficina de la Policia de Sevilla per sol·licitar que se li expedeixi un passaport

Exterior de l'oficina on va entrar el membre de La Manada per obtenir el passaport.

El membre de la Guàrdia Civil, Antonio Manuel Guerrero, condemnat per abusos sexuals dels Sanfermines en el popularment anomenat cas de «La Rajada», va acudir a una oficina de Documentació del Cos Nacional de Policia a Sevilla per demanar un passaport. No obstant això, la cap de l’equip d’expedició del passaport li va fer saber que tenia prohibida la sortida d’Espanya, pel que era impossible dur a terme aquest tràmit. Minuts després va acudir al jutjat de guàrdia de Sevilla per complir amb la compareixença que li exigeix com a mesura cautelar el tribunal li va imposar en quedar en llibertat provisional.

Port de Tarragona