FLASH: Detinguda una dona per matar la seva sogra a Castellbell i el Vilar

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 49 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Castellbell i el Vilar com a presumpta autora d’un homicidi en la persona de la seva sogra. La Policía catalana ha rebut l’avís a dos quarts de quatre per part del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per tal que s’adrecessin a un domicili de Castellbell i el Vilar per una agressió a una dona. Quan els agents han arribat al lloc s’han trobat amb el cos sense vida d’un dona que presentava signes de violència. S’ha detingut un altra dona que es trobava al lloc dels fets com a presumpta autora de l’homicidi. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central s’ha fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir les circumstàncies dels fets.

Port de Tarragona