FLASH: La Fiscalia de Navarra demana l’immediat reingrés a la presó del membre de «La Manada» que ha intentat obtenir el passaport

Palacio de Justicia de Navarra. / GM

El Fiscalia de l’Audiència Provincial de Navarra ha sol·licitat als magistrats que van jutjar als cinc condemnats per abusos sexuals, popularment coneguts com La Manada, que ingressi a la presó a Antonio Manuel Guerrero, agent de la Guàrdia Civil. Guerrero va acudir a una oficina d’expedició de DNI i Passaport de Sevilla on s’ha interessat per la renovació del seu passaport.

El representant del Ministeri Públic demana al tribunal que li faci comparèixer, ja que considera que hi ha risc de fuga que s’interpreta per la seva acció, i que podria representar una intenció de desobeir la mesura cautelar d’obtenir un nou passaport.

Port de Tarragona