Detenen a Badalona un home acusat de contractar un sicari per matar una amiga en un poble de Toledo

En aquesta rotonda va morir la dona, una madrilenya de 41 anys.

L.C.M., un home de 34 anys, ha estat detingut per la Guàrdia Civil a Badalona per, presumptament, contractar un sicari per assassinar una dona el passat 4 de maig. La víctima, de 41 anys, conduïa per una urbanització de les Vendes de Retamosa, a Toledo, quan un individu li va barrar el va passar i li va disparar. La dona va morir i el seu fill de 12 anys, que l’acompanyava al cotxe, va patir ferides de gravetat. La Guàrdia Civil va detenir a les poques hores a un individu a la localitat d’Utiel, a València, a qui se li va intervenir una motxilla amb l’arma utilitzada en el crim. Es tracta d’R.R.A., de 39 anys, que viu en una població de Barcelona i amb amplis antecedents penals.

Va estranyar que R.R.A. no tingués cap vinculació amb les víctimes, ni amb el poble on havia passat l’assassinat, pocs dies després de sortir de presó. Així que la Guàrdia Civil va pensar que podia estar vinculat a una altra persona, que seria qui hauria ideat el crim. Així, es va arribar a L.C.M., a Badalona, ​​qui era amic i company de treball de la víctima.

Port de Tarragona